Referat: Jonsereds IF 1 - IK Kongahälla/Romelanda UF

Dåliga förutsättningar, med sena avhopp fruktansvärt dålig plan. Men det påverkade inte våra Kungälvs killar… större motgångar desto större blir framgångarna

Backlinje: Necat Walid Edvin H
Mittfält: Hussein, Viktor G, Fredrics, Erik J, Sahel
Anfall: Milton, Viggo

Bänken Sohel, Nils

Matchen hinner inte ens starta, innan Viggo rivs ner i straffområdet… Milton sätter den självsäkert. I mål 0-1 IKK och 88 minuter kvar o spela.

Tydligt spelövertag 1.a kvarten. Vi stänger deras vänsterkant framgångsrikt. Efter en utspark från Pontus så skarvas bollen till Milton som får friläge skjuter o fångar upp egen retur som tyvärr rinner strax utanför…ooops nära mål igen.

Stort spelövertag, men tyvärr lägret passningstempo…
30 min in i halvleken, vi vinner boll och spelar till Viggo, som springer sig fri och lägger den självsäkert i mål. 0-2.

Domaren hinner knappt blåsa innan Viggo med stor sexappeal återigen springer sig fri och återigen lägger bollen retsamt i mål bakom Jonsered chanslösa målvakt. 0-3 till IKK.

2:a halvlek börjar, o IKK startar i bra tempo… Frederick frispelar Milton centralt som med ett Volleyskott skjuter bollen strax utanför. Ett potentiellt supermål.
Anfallen kommer i vågor från IKK, målchanserna avlöser varandra. Viggo hugger… och 4 målsledning ligger nära nu.

10 min in i halvleken, så driver walid upp bollen från mittbacks-position. Lägger en rak pressad pass till Viggo, som skarvar till Sahel som direkt sticker fram bollen till en ostoppbar fredrics som lägger in den i bortre stolpen… 0-4 till IKK. Ett fantastisk passningspel som sårar våra motståndare svårt.

Nu får Jonsered målvakt jobba, Skotten avlöser varandra. Potentiella drömmål, men Jonsered målvakt krigar…och
IK Kongahälla spelar av matchen och säkrar vinsten med 0-4.